Mogelijkheid voor gratis sneltest voor werknemers

De overheid heeft een subsidie beschikbaar gesteld om werkgevers de mogelijkheid te bieden hun medewerkers te laten testen, als er bij de medewerkers sprake is van lichte klachten. Dit zijn bijvoorbeeld klachten als verkoudheid, vermoeidheid, hoesten, koorts, benauwdheid, geen geur of smaak en keelpijn. Het gaat om alle ‘lichte’ klachten die door de RIVM en overheid aangeduid worden als corona symptomen. Maar de testsubsidie is ook beschikbaar voor medewerkers die in nauw contact zijn geweest met een besmette collega of ander persoon, of die een melding hebben gehad op de Corona App.

Wil je als werkgever een sneltest aanvragen voor werknemers met klachten en zo onnodig verzuim tegengaan? Wij bieden jou als werkgever kosteloos deze mogelijkheid! DeCoronaSneltest.nl slaat namelijk de handen ineen met NexusZorg.nl zodat werknemers gratis een sneltest kunnen inboeken. De werkgever vraagt een code aan die vervolgens verspreid kan worden onder de werknemers.

Deze gratis testen worden mogelijk gemaakt door de werkgeverstesten subsidie van de overheid. Een werknemer komt in aanmerking voor een gratis sneltest als hij/zij in contact is geweest met een Corona Positief persoon, of wanneer hij/zij symptomen vertoont van een corona-infectie. De werknemer kan dan online een afspraak inboeken op één van onze locaties. Bij de sneltest, ook wel de antigeentest genoemd, wordt er aangetoond of er antigenen van SARS-CoV-2 in je neusslijm aanwezig zijn. Al binnen 15 minuten ontvangt de werknemer een positieve of negatieve testuitslag via mail en SMS.

Geïnteresseerd? Laat dan even je gegevens achter middels het contactformulier of stuur een email naar support@decoronasneltest.nl. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Bij spoed kunt u ons bellen via +31 6 21 91 62 00

Geïnteresseerd?