Wat kan decoronasneltest.nl voor uw bedrijf betekenen?

Wat test een Antigeen Sneltest precies en welke zekerheid biedt dat?

Met een Antigeen Sneltest stel je binnen 15 minuten vast of een medewerker het coronavirus bij zich draagt en besmettelijk is. Als iemand positief test, kun je er vrij zeker van zijn dat iemand echt corona heeft.

De Corona Sneltest Straat zorgt voor een snelle doorloop van tests, uitgevoerd in een veilige omgeving, door gekwalificeerd medisch personeel. De test heeft een gevoeligheid van 96,52% en een specificiteit van 99,68%. Deze gekozen antigeentest benadert het dichtst de resultaten van de PCR Test (de Gouden Standaard). De Sneltest toont binnen 15 minuten de aanwezigheid van SARS-CoV-2 viruseiwitten aan.

Als werkgever kun je Sneltesten niet verplichten, maar wel adviseren.

Zo voorkom je onzekerheid bij je personeel over hun gezondheid op de werkvloer en in hun privésituatie. Door de Sneltest voor de medewerkers aan te bieden, toont uw bedrijf goed werkgeverschap en een veilige werkomgeving.

“Als één collega besmet is en je medewerkers tien dagen in quarantaine moeten, heeft dat direct effect op de bedrijfsvoering.”

Quarantaine is niet te voorkomen, maar wel te minimaliseren.

Quarantaine is niet geheel te voorkomen, maar je kunt als werkgever de risico’s wel beperken door besmettingen snel te signaleren. Ook als iemand (nog) geen corona gerelateerde klachten heeft, kan iemand namelijk al besmet zijn en dus besmettelijk.

Hoe werkt zo’n Sneltest en hoe regelen we dat als organisatie?

Voor de Sneltests wordt gebruik gemaakt van een antigeen (Roche) Sneltest, deze is erkend door de GGD en het RIVM. De corona Sneltest kan onderdeel uitmaken van uw coronabeleid. De kosten voor de Sneltesten zijn voor werkgevers volledig aftrekbaar.

Decoronasneltest.nl komt op uw locatie voor het testen van groepen medewerkers. Ook kan decoronasneltest.nl uw bedrijf voorzien van prepaid codes waarmee medewerkers zelf hun afspraak kunnen inplannen op een van onze drive-through’s of walk-in locaties.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken!

De Corona Sneltest

Charles Darwinstraat 5
7825 AB Emmen
Mob: 06 21 91 62 00
info@decoronasneltest.nl
www.decoronasneltest.nl

De Corona Sneltest, opgericht in 2020 heeft als missie om iedereen betaalbare en snelle Corona-tests te bieden, met minimale wachttijden en testresultaten binnen 15 minuten via digitale berichtgeving.